Отборът на Локомотив II допусна поражение от Сливен. “Черно-белите” загубиха с 2:4 на стадион “Хаджи Димитър”. Двубоят бе двуостър, като имаше редица положения и пред двете врати.

Още в първата минута играч на “оранжевите” бе спънат в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Даниел Амбарцумян обаче демонстрира рефлекс и отрази удара. Две минути по-късно домакините поведоха. Петър Принджев вкара директно от пряк свободен удар за 1:0. В 11-ата минута резултатът бе изравнен. Получи се неразбирателство в защитата на „войводите“ и те си отбелязаха автогол. В 25-ата минута старши треньорът на Локомотив II Христо Златински бе изгонен. В 34-ата минута се откри добър шанс пред Виан Станков, който стреля, но ударът му бе спасен. В 38-ата минута Борислав Дончев от пловдивчани получи втори жълт и респективно червен картон.

“Войводите” започнаха силно втората част, като с два бързи гола в 48-ата и 56-ата минута поведоха с 3:1. В 68-ата минута Станимир Празов намали на 3:2, но до края на срещата Локомотив не можа да стигне до ново попадение. Вместо това Иван Стоянов вкара в 90-ата минута за 4:2.

Локомотив Пд II
22  Даниел Армен Амбарцумян – ВРАТАР
21  Пламен Маринов Петров
16  Борислав Радков Дончев
27  Тодор Ивайлов Нейчев
4  Мерт Дурсун Салим
13  Тони Иванов Лесов
8  Иван Илиянов Арамазов
28  Васил Атанасов Църцев – КАПИТАН
7  Иван Василев Михайлов
29  Иван Димитров Кръстев
12  Виан Тодоров Станков
 Резерви
1  Стилян Костадинов Иванов – ВРАТАР
6  Антонио Антонов Миленков
31  Веселин Викторов Празов
15  Станимир Викторов Празов
3  Алекс Асенов Местов
10  Алекс Илиянов Младенов
14  Георги Георгиев Бекяров
77  Божидар Кирилов Костадинов
80  Иван Ангелов Узунов