Последното попълнение на ЦСКА - София Емануел Шакич, който беше привлечен по настояване на Нестор Ел Маестро след затварянето на трансферния прозорец, ще започне като титуляр в трети пореден мач, информира “Тема спорт”. Той стартира като ляв бек срещу Локо (Сф) и Локо (Пд) с цел Тибо Вион да бъде съхранен, защото виси с картони. 32-годишният австриец обаче се представи на доста добро ниво и на практика измести французина от тази позиция.

Така в утрешното дерби с Левски защитата на ЦСКА - София ще е съставена от Шакич и Иван Турицов по двата фланга и Християн Петров и възстановеният от разтежение Браян Кордоба в центъра.

Под въпрос за срещата остава нападателят Майкъл Естрада, който участва пряко в последните 4 гола на тима – вкара 3 и асистира за още един срещу столичния и пловдивския Локомотив. Той бе заменен принудително на „Лаута“, след като получи травма в дясното коляно. За радост тя не е сериозна, но все още държи на тръни медицинския щаб преди дербито. Очаква се все пак еквадорецът да попадне поне в групата на Нестор Ел Маестро за срещата.