Отборът на Септември София записа нова убедителна победа в елитната юношеска група до 15 години, след като победи ЦСКА София с 4:1 като гост. Димитър Маринов отново бе във вихъра си, като заби и четирите попадения в срещата, а септемврийци пропуснаха да разгромят "червените" с множество пропуски. Маринов е голмайстор на Септември като до момента е отбелязал 17 гола. Първото попадение в срещата, момчетата на Ясен Даскалов посветиха на своят съотборник Никола Димитров, който получи тежко счупване преди дни.

Отборът на Септември София записа първа загуба за сезона, след като отстъпи с 2:1 на ЦСКА София в елитната юношеска група до 16 години. В изключително изнервен мач, лишен от много футболни моменти.

Срещата започна с по-активна игра на домакините и те създадоха две добри възможности за гол. Първо Александър Георгиев проби и предостави топката на Велин Драгоев, но той не успя да намери очертанията на вратата. След това се откри добра ситуация и за Александър Донев, който стреля с глава, но вратаря на Септември Иван Кехайов спаси.

В 34-ата минута домакините поведоха чрез Калоян Пулев, който завърши много добра атака. 5 минути преди края на полувремето Александър Донев бе близо до удвояване на преднината на "червените", но останал сам срещу вратаря пропусна.

През втората част играта бе равностойна, но в 57-ата минута Септември изравни. Никола Генчев изведе Васил Василов и той направи 1:1.

В 66-ата минута ЦСКА - София отново излезе напред в резултата, след като Александър Донев засече с глава центриране от фланга.

Десет минути преди края на срещата септемврийци останаха с човек по-малко, след като за втори жълт картон бе изгонен Никола Генчев. В 89-ата минута се стигна до изгонването от игра на още един играч от гостите. Младен Петков също получи втори жълт картон за закъснял шпагат. Така Септември доигра срещата с девет човека.

Гостите все пак имаха възможност да стигнат до точка дълбоко в добавеното време, но удар с глава на Калоян Стефанов мина на сантиметри от вратата. Така срещата завърши при успех за ЦСКА - София с 2:1. 

По този начин "червените" спират серията от 7 поредни победи на Септември. След успеха си днес ЦСКА - София събира 20 точки, докато септемврийци остават с 21.