Отборът на Локомотив (Пловдив) до 16 години записа успех като гост в поредния кръг на Елитната група. Възпитаниците на Даниел Димитров надвиха с 2:1 Арда (Кърджали).

Двубоят се състоя от 13:00 часа в Момчилград. Точни за “черно-белите” бяха Росен Кръстев и Махир Шерифов (дузпа).

Отборът на Локомотив до 17 години записа поражение от Хебър с 2:3 в мач от Елитната група. Двубоят се игра днес от 13:00 часа на изкуствения терен на “Лаута”.

В третата минута Аксел Велев бе близо до това да открие резултата. В 17-ата минута “черно-белите” стигнаха до дузпа. Зад топката застана Аксел Велев, който стреля, но вратарят на гостите спаси.

В началото на второто полувреме изстрел на Хебър бе спасен от Вардин. В следващите минути Локомотив на няколко пъти пропусна да открие резултата. В 65-ата минута гостите се възползваха от неразбирателство в задни позиции и откриха за 0:1. Малко след това Хебър получи право да изпълни дузпа, реализирана за 0:2. Локомотив бързо върна попадението чрез Емре Даудов, но пазарджиклии отново вкараха за 1:3. Крайното 2:3 оформи Алекс Местов. В заключителните минути Мерт Салим от Локомотив бе изгонен с директен червен картон.