"Марица" (2012) записа нова победа в своята възрастова група. Момчетата на треньора Красимир Иванов победиха в неделя "Шипка" (Асеновград) с 6:3 и продължиха с отличното си представяне през този сезон. Николай Данчев отбеляза две от попаденията, а останалите реализираха Емил Закарян, Кристиян Налбантов, Божидар Тонев и Георги Хамбарлийски.

След седмица "жълто-сините" ще се изправят срещу отбора на "Ботев".

В Зоналната група U15 отборът на "Марица" (2009) отстъпи при гостуването си на "Орлета" (Паразрджик) с 2:0. "Жълто-сините" бяха много борбени в срещата, но не успяха да реализират положенията си. На 30 септмври маричани са домакини на "Юнайтед" (Пловдив).

В Зоналната група U17 "Марица" (2008) загуби с 2:4 от отбора на "Пловдив Сити", който се състезава под името на "Вихър" (Войсил). Двата гола за маричани вкара Димитър Кънчев. На 30 септмври маричани са домакини на "Лидер" (Пловдив).

След като победи единият отбор на "Спартак", отборът на "Марица" (2007) допусна загуба от другият тим на спартаклии в Областната група U17. На 1 октомври "жълто-сините" ще гостуват на "Вихър" (Златоград).