Отборът на Локомотив (Пловдив) набор 2010 допусна поражение за Купата на БФС. Възпитаниците на Христо Златински се бореха до последно, но отстъпиха с 3:4 на гостите от Кронос (Пловдив). Двубоят се игра тази сутрин на изкуствения терен на “Лаута”.

Локомотив започна по-активно срещата, но момчетата на Кронос стигнаха първи до попадение в 22-ата минута. Само 120 секунди по-късно те удвоиха своята преднина, а в 33-ата минута направиха резултата 0:3. Локомотив върна един гол преди края на първото полувреме за 1:3.

В началото на втората част Кронос отбеляза четвърто попадение за 1:4. Локомотив не се предаде и натисна своя съперник. “Черно-белите” направиха 2:4 в 60-ата минута, а в 65-ата минута намалиха на 3:4. Момчетата на Христо Златински продължиха да натискат своя съперник, но в крайна сметка не успяха да стигнат до равенството. Попаденията за Локомотив бяха дело на Неделчев (2) и Алиев.

В следващия кръг Локомотив ще гостува на Ботев (Пловдив). Двубоят е насрочен за 20.09 на спортен комплекс “Никола Щерев – Старика” в кв. “Коматево”.