Созопол благодари на полицията в Симитли, която охранява гостуването на “небесносините” на Беласица. Воденият от Петър Кюмюрджиев тим победи с 3:2, което изглежда е отключило агресията на феновете на домакините и е можело да се стигне до ексцесии. Ето какво написаха от морския тим на официалния си сайт:

Ръководството и футболистите на ФК Созопол изказваме своята благодарност към органите на МВР и БФС за професионалната си работа извършена преди, по-време и след футболната среща на небесносините като гости на Беласица Петрич.

В град Симитли, на стадиона където Беласица играе своите домакински срещи от първенството на Втора Лига срещнахме изключително враждебна обстановка и атмосфера за провеждането на спортно мероприятие. Нека такава атмосфера на спортно мероприятие повече никога да не срещнем!

Благодарим на ОТЛИЧНАТА организация на БФС, на МВР и на многобройните БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ – цивилни и униформени, грижещи се за футболната среща. И на тези, които ни ескортираха от Благоевград до Симитли и обратно и се погрижиха да не се стигне до ексцесии както на терена така и на трибуните, а и извън него!

Благодарим и на съдиите и служебните лица на двубоя, които мъжки и професионално се справиха със своите задължения!

Искаме да подчертаем и нашата отлична вътрешна организация за този мач!

Благодарим на всички!

САМО СОЗОПОЛ!!!