„Труден мач ни предстои, дори мога да кажа, че ще бъде жестока битка с Миньор. Този двубой е решаващ за нас, както и за гостите”, обяви изпълнителният директор на Созопол Румен Димов пред „Мач Телеграф”. „Готвят се добре момчетата за този мач. Наясно сме, че в тази част от сезона всеки отбор има своите проблеми. Но се надявам, че след последната ни тренировка всички ще бъдат на разположение, за да може треньорът ни да избере най-доброто за този мач”, продължи Димов.

Созопол и Миньор заемат първите две места под чертата за спасение с равен точков актив. И двата отбора имат по 35 пункта. Загубата днес ще бъде фатална за този, който я допусне. А равенството – и за двата тима.

„Няма да вдигаме премиите за този мач. Всеки един футболист знае за какво ще играе. Със сигурност парите не са най-важни преди такъв мач. Най-важното е да го спечелим. Тогава играчите ще бъдат доволни”, отсече той.

„Вярваме също, че ще има и сериозно присъствие на наши фенове на трибуните, а те знаят добре как да ни подкрепят. Нищо, че е работен ден. Все пак срещите ще се играят от 18:00 часа”, каза още Димов.

От Миньор са заявили, че искат да им бъде осигурена допълнителна охрана, защото идват със сериозна агитка.