Отборът на Септември София в елитната юношеска група до 15 години стартира новия сезон с ударна победа над Звезденбург. Играчите на Ясен Даскалов победиха с 7:0 гостите от Бургас, като с хеттрик се отчете Димитър Маринов, два гола добави Виктор Добрев, а Борис Стоянов и Стефан Авджиев оформиха крайния резултат. В следващият кръг, септемврийци гостуват на Кронос Пловдив.

В мач от 1-ви кръг на елитната юношеска група до 16 години, отборът на Септември София победи Звезденбург с резултат 4:0. Играчите на Петър Василев взеха победата в срещата след хеттрик на Никола Генчев с три страхотни попадения и гол на Християн Иванов. В следващият кръг, септемврийци гостуват на Спартак Пловдив.

Вторият отбор на Септември София започна с важна победа участието си в Трета Югозападна лига. Играчите на Иван Гешев се наложиха с 2:1 над Вихрен Сандански, като могат да съжаляват, че не записаха по - изразителна победа, след като надиграха категорично гостите през втората част. Попаденията за септемврийци отбелязаха Петър Миленов и Мартин Филипов. В следващият кръг Септември приема Миньор Перник.