Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди реванша на тима срещу ФК Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.



"Футболистите са си взели урок от миналата година. Ще постъпим много професионално. Трябва да бъдем по-прагматични, тъй като имаме два гола аванс. Трябва да затваряме пространства и да не даваме възможности на противника, но не значи, че ще играем защитно. 

Всичко е възможно относно смяната на схемата на игра. Рикардиньо е готов за игра, но не сме решили дали ще стартира. Кристиан Димитров обаче няма да играе.

 

Играчите имат нужда от подкрепата на нашите фенове. Много се радвам, че стадионът ще бъде пълен. Шкупи е силен в средата на терена. Имат играчи с добра техника и имат силен нападател. Надявам се да няма инциденти в този мач. Нашите футболисти ще бъдат дисциплинирани. Нека да не говорим толкова преди такива важни мачове", заяви Костов.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов