През седмицата „Берое“ II загуби гостуването си на „Саяна“ в изтеглен мач от 37 кръг на ЮИ Трета лига. „Зелените“ поведоха с попадение на Дамян Йорданов, но домакините успяха да обърнат развоя и да спечелят. Преди изиграването на последния кръг „Берое“ II има актив от 37 т. и е сигурен за мястото си в Трета лига. Последното домакинство за сезона е на 3 юни от 18 ч. срещу „Черноморец“ (Бургас).

„Берое“ до 17 г. спечели с 3:0 срещу „Левски“ (София) в последното си домакинство за сезона в Елитната група. Момчетата на Иван Желев изиграха много силен двубой и не оставиха шансове на своя съперник. Даниел Стефанов отбеляза два гола още до 20. минута, а Любослав Бойчев оформи крайния резултат в 66. минута. Така след шест поредни мача без загуба  отборът събра актив от 27 т. и запазва мястото си в Елитната група. В последния кръг „Берое“ до 17 г. гостува на „Национал“ в София, а мачът е насрочен за 4 юни от 18 ч. Воденият от треньора Милен Гаджев отбор е на второ място във временното класиране с актив от 71 точки.

„Берое“ до 15 г. загуби с 1:3 от същия съперник в своя двубой от Елитната група. Гостите поведоха с три попадения, преди Николай Димитров да реализира за крайния резултат. Така тимът остана с актив от 27 т. и се намира в средата на таблицата. В последния си мач за сезона отборът също гостува на „Национал“ в София, а срещата започва в 16 ч. на 4 юни. Два гола за „сините“ отбеляза Иво Мотев – в 42-та и 44-та минути, а едно попадение добави Велин Драгоев в 14-та минута. Воденият от треньора Ахмед Хикмет отбор дели второто място във временното класиране с „Национал“ с по 64 точки. 

В останалите срещи:

  • Берое U16 – Черноморец U17 3:1
  • Берое U14 – Черноморец U15 2:1
  • Берое U12 – Локомотив (Пловдив) U13 0:7
  • Берое U10 – Розова долина U11 1:0
  • Берое U9 (2) – Казанлък 5:1