Отборът на Септември София победи Национал София в елитната юношеска група до 17 години с впечатляващ обрат. В двубой, игран на изкуственият терен на 57 СУ, играчите на Дарко Савич губеха с 0:2 в първите минути на срещата, но абсолютно заслужено се поздравиха с победа с 3:2, след като Александър Радков спаси дузпа в последната минута на продължението.

Септемврийци бяха по-добрият отбор и в този двубой, но два бързи гола в началото на мача ги прати в изоставаща позиция. Въпреки това, добрата им игра и характерната за тях непримиримост бе ознаменувана с три безответни попадения. Петър Миленов намали на 1:2, а на два пъти точен бе и Антонио Попов, който оформи крайното 3:2.

Отборът на Септември София победи Национал София в елитната юношеска група до 15 години. В двубой, игран на изкуственият терен на 57 СУ, играчите на Петър Василев направиха обрат в мача и заслужено се поздравиха с победа с 2:1.

Септемврийци бяха по-добрият отбор през цялото време, като въпреки доминацията си през първата част, гостите поведоха след миг невнимание и бързо изпълнен фаул от противниковите футболисти в края на полувремето. Изоставането в резултата не даде отражение, като Септември показа характер и с отлична игра и през второто полувреме бързо обърна мача в своя полза с голове на Васил Василев и Младен Петков.