"Марица" U19 победи убедително с 0:5 "Металик" в Сопот. Срещата бе отложена от 24 кръг на Зоналната група U19. Възпитаниците на треньора Красимир Иванов не оставиха съмнение в превъзходството си и записаха заслужен успех. Сали Садъков отбеляза три попадения, а по веднъж точни бяха Красимир Фотев и Ивайло Рангелов.

В класирането "Марица" заема второ място с актив от 55 точки. В последния кръг "жълто-сините" са домакини на "Арда", а двубоят е на 27 май.

"Марица" U17 отстъпи с 2:0 на ФА "Пловдив" в среща от 33 кръг в Зоналната група U17. Срещата се игра в събота на стадиона в село Маноле. "Жълто-сините" изиграха един от най-слабите си мачове и загубиха. Головете паднаха в средата на първото полувреме и в началото на второто. Маричани не успяха да създадат чисти положения в тази среща. Гостите бяха по-настоятелни и заслужено победиха.

Със 67 точки "Марица" заема второто място в класирането. В последния редовен кръг възпитаниците на треньора Тенислав Иванов гостуват на "Спартак"-1, а срещата е на 26 май от 18 часа. Маричани имат и един отложен мач, който трябва да изиграят, срещу "Сините камъни" (Сливен).