"Марица" U17 победи с 3:0 "Локомотив" (Пловдив) в среща от 29 кръг в Зоналната група U15. Срещата, която бе много коректна, се игра в събота на терена в село Войсил, а възпитаниците на треньора Тенислав Иванов постигнаха заслужен успех.

"Марица" започна много добре срещата, тимът създаде няколко доста опасни атаки, но не успя да стигне до гол. По-късно през първата част Димитър Димитров с хубав удар от дистанция отбеляза за 1:0, като така и завърши първото полувреме. В началото на втората част, отбора на Локомотив имаше силни минути и създаде интересни ситуации, но не успяха да отбележат. Наско Христев реализира след хубава контра атака за 2:0, а Христо Ботевски направи 3:0, като завърши по много добър начин хубава атака на "жълто-сините".

"Марица" заема второ място в класирането с актив от 63 точки. В следващия кръг тимът гостува на "Звезденбург" (Бургас), а срещата е на 3 май.

"Марица" U15 (2008) записа равенство 0:0 срещу "Локомотив" в среща от 29 кръг в Зоналната група U15. Момчетата на треньора Димчо Беляков имаха своите шансове и можеха да стигнат до успеха, но не успяха да отбележат попадение.

С 69 точки "Марица" (2008) заема третата позиция в класирането, на две зад втория "Арда" и на цели 11 пред четвъртия "Ботев". На 3 май "жълто-сините" гостуват на седмия в класирането - "Локомотив" (Стара Загора).