Спартак (Плевен) се наложи като гост над Септември в среща от 26-ия кръг на Елитната група до 17 години. Гостите стигнаха до обрат от 0:2 и се поздравиха с трите точки.

Септември започна по-добре срещата и в 13-ата минута получиха право да изпълнят дузпа за нарушение срещу Антонио Попов. Валентин Доцев застана зад топката и изведе домакините напред в резултата. 

В 21-вата пък Петър Миленов се възползва от лошо изчистване и удвои преднината на своя тим. Спартак върна едно попадение в последните секунди на първата част, дело на Иван Шивачев. Така първото полувреме завърши при резултат 2:1 за септвмрийци. 

Вторите 45 минути започнаха с шанс за гостите, но ударът с глава на Любчо Евстатиев мина покрай вратата. В 53-aта минута добра контраатака на Септември завърши с изстрел на Петър Миленов, но вратарят на гостите се отчете с добро спасяване. 

В 68-ата минута плевенчани стигнаха до равенство след попадение №22 на голмайстора на групата - Петър Стефанов. 5 минути по-късно отново той направи обрата пълен за гостите, след като се разписа от пряк свободен удар. 

До края на срещата повече попадения не паднаха и Спартак спечели трите точки.