"Марица"-2 U15 завърши наравно 2:2 при гостуването си на "Черноморец" в среща от 26 кръг в Зоналната група U15. Срещата се игра на стадиона в град Поморие и бе доста интересна. Възпитаниците на треньора Иван Михайлов от набор 2009 изиграха много добър мач срещу една година по-големите момчета от отбора на "Черноморец".

Първото полувреме бе белязано от много борба в центъра на терена. Защитата на домакините се справи с някой много добри центрирания на Петьо Клявков и Патрик Койрушки, но в 30-тата минута Валентин Маринов изведе Стилян Тороманов, той проби от ляво и центрира в наказателното поле към Любомир Томов, който с отличен удар откри резултата. Радостта за пловдивчани бе кратка - 3 минути по-късно след центриране домакините изравниха.

През втората част двата отбора излезнаха нахъсани за победа минутите до края бяха доста динамичен мач. "Жълто-сините" пропуснаха отлични възможности отново да поведат, но все пак стигнаха до второ попадение. Отлична преса от страна на Любомир Томов даде резултата. Той надхитри вратаря на домакините и реализира за 1:2. Маричани продължиха с добрата си игра, но пропуснаха още няколко положения. Малко преди края на мача след центрирана топка и суматоха в наказателното поле "Черноморец" успя да изравни.

"Марица" заема 11-та позиция с актив от 36 точки. В следващия кръг маричани ще спечелят служебно срещу отказалия се тим на "Брестник".

"Марица"-1 U15 спечели служебни 3 точки в този кръг и заема 3-та позиция с 62 точки, на 3 зад "Спартак" и "Арда". В следващия кръг тима на Димчо Беляков е домакин на "Кронос".