"Марица"-1 (2008) победи с 2:1 ФА "Пловдив"-2 в среща от 23 кръг от шампионата в Зоналната група U15. Срещата се игра на стадиона в село Маноле, като "жълто-сините победиха заслужено. Головете за възпитаниците на треньора Димчо Беляков отбелязаха Димитър Кънчев и Добромир Николов.

"Марица" е лидер в класирането към момента с актив от 55 точки. Втори е "Спартак" с 51 и два мача по-малко, един от които срещу втория тим на клуба в групата. 

В следващия кръг "жълто-сините" гостуват на "Лидер" в село Ягодово.

Другият отбор на "Марица" от набор 2009 претърпя загуба с 1:3 от "Спартак"-2. В следващия кръг момчетата на треньора Иван Михайлов гостуват на ФА "Пловдив"-2. Тимът заема 12-то място с актив от 29 точки.

"Марица" (2007) победи "Сокол" (Марково) в среща от 17 кръг от първенството в Областната група U17. Двубоят се игра на стадиона в село Маноле. Възпитаниците на треньора Димчо Беляков спечелиха срещата след голове на Константин Клявков и Ангел Тосев.

"Марица" дели второто място със състава на "Родопа", като двата отбора имат по 36 точки. С 34 е "Асеновец", а лидер е "Спартак" с 47. На 3 април от 16 часа "жълто-сините" гостуват на "Тракия" (Стамболийски).