Капитанът на Аржентина Лионел Меси държа реч пред препълнения “Монументал” по време на снощните впечатляващи празненства за спечелената световна титла на Мондиал 2022, които се проведоха след победата с 2:0 над Панама в контрола.

“Преди всичко, благодаря ви за обичта, която получваме. Много отдавна казахме, че щяхме да направим всичко възможно, за да спечелим Световното първенство, и го направихме. Винаги съм си мечтаел за този момент - да мога да празнувам с вас и да дойда в страната ми, за да вдигна Копа Америка и световната купа. Това е най-великото нещо. Не искам да забравя всички бивши съотборници, които преминаха през много и също дадоха всичко от себе си, за да стигнем до световната титла. Те заслужават уважението и признанието на целия аржентински народ. Благодарен съм на съотборниците ми, треньорите, президента и всички привърженици, които никога не се предадоха и винаги имаха вяра в тима. Нека се наслаждаваме на третата звезда”, заяви развълнуваният Меси.

THE ENTIRE MONUMENTAL ON ITS FEET, CHANTING FOR LEO MESSI 🇦🇷🐐🔥

GREATNESS! pic.twitter.com/DgUMDIYaU3

— Sara 🦋 (@SaraFCBi) March 24, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages