Клубният футбол прекъсна за кратко заради стартиралите европейски квалификации, но в "Контра" използваме паузата, за да поговорим за една от най-интересните битки в Премиър лийг до края на кампанията. Освен спора за титлата между Арсенал и Манчестър Сити, другата голяма тема е как ще изглежда топ 4 в края на сезона и ще успее ли Ливърпул да попадне в голямата четворка. Всъщност именно тимът на Юрген Клоп може да изиграе важна роля и в битката за титлата, тъй като в първите девет дни на април Ливърпул играе и с Манчестър Сити, и с Арсенал. Между тези две срещи "червените" гостуват на Челси. Какво ще постигнат мърсисайдци в този тежък период, какви са причините за всички сътресения в хода на сезона и какво трябва да направи клубът на трансферния пазар през лятото, за да се завърне с пълния си блясък през следващата кампания? По всички тези теми говорим в студиото на "Контра" с нашия специален гост Марио Джунински - човек, чийто личен живот е пряко свързан с Ливърпул и с идеята да бъде близо до любимия си клуб, за който вече може да се похвали, че дори работи.

След дългата и интересна тема за Ливърпул и битката за топ 4 в Премиър лийг журналистите на Sportal.bg Даниел Любомиров и Васил Сумрачки обръщат внимание и на два от по-интересните мачове от европейските квалификации през уикенда. Отборът на Англия, който вчера най-сетне победи Италия, приема Украйна и при още един успех може още в първите дни на квалификациите да направи голяма крачка към първото място в своята група.

В другия двубой, който сме подбрали, отборът на Испания, който за първи път ще бъде воден от новия си селекционер Луис де ла Фуенте, приема Норвегия. За съжаление, скандинавците ще бъдат без голямата си звезда Ерлинг Холанд, но пък в отбора ще бъде друга от големите фугите в Премиър лийг през този сезон - Мартин Йодегор.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe