"Марица" (2008) победи с 0:1 "Спартак"-2 при гостуването си на стадион "Тодор Диев" в шампионатен мач от Зоналната група U15. "Жълто-сините" изиграха добър мач и се поздравиха със заслужен успех. Победния гол за момчетата на треньора Димчо Беляков отбеляза Димитър Кънчев.

Маричани заемат второ място в класирането с актив от 55 точки. В следващия кръг "Марица" е домакин на ФА "Пловдив"-2.

Другият отбор на "Марица" в тази група, набор 2009, не можа да се противопостави на по-големите си съперници и загуби визитата си на "Арда" с 5:0. Момчетата на треньора Иван Михайлов заемат 12-то място с 32 точки, а в следващия кръг са домакини на "Спартак"-2.

В Областната група U17 "Марица" загуби с 3:1 гостуването си на лидера "Спартак" на стадион "Тодор Диев". "Жълто-сините" завършха двубоя с 9 човека, а домакините с 10. Срещата можеше да се развие по съвсем друг сценарии, но грешки в отбраната отнеха на тима шанса за поне равенство от този мач. Илиян Пиронков отбеляза попадението за "жълто-сините, които веднъж удариха и гредата. Силен мач изнесе и Ангел Тосев.

"Марица" заема второто място с 34 точки, на точка пред третия "Родопа". Селдващата седмица момчетата на треньора Димчо Беляков са домакини на "Сокол" (Марково).

  • снимки 1, 2 и 3 от мача на в Зоналната група U15: Спартак - инстаграм
  • снимки 3 и 4 от мача в Областната група U17