Равенство и загуба записа Национал срещу ЦСКА в Елитните юношески групи. 

Национал (U17) - ЦСКА (U17) 0:0

Двата отбора изиграха здрав, коректен и биткаджийски мач, в който чистите положения липсваха. Момчетата на Александър Стоянов и Николай Христов създадоха повече опасни ситуации, особено след почивката, но не успяха да се възползват от тях. В следващия кръг от Елитните юношески групи отборите на Национал гостуват на Черно море във Варна.

Национал (U15) - ЦСКА (U15) 1:2 (0:1)

Национал игра припряно преди почивката и гостите се възползваха от това. Те поведоха с ранен гол след "измислен", според домакините, от съдията фаул. В края на полувремето момчетата на Владимир Лилов и Станислав Катранков започнаха да атакуват по-комбинативно и създадоха няколко опасности пред вратата на ЦСКА. Две минути след подновяването на играта Национал изравни. Дилян Шишманов проби отляво и подаде на капитана Стефан Крумов пред наказателното поле. Последва пас към нахлуващия отдясно Виктор Илиев, който съперниковият защитник не успя да пресече и за крилото остана сладката задача да стреля точно по диагонала за 1:1. Последваха силни минути за Национал, в които те на няколко пъти пропуснаха да затворят мача, веднъж и на празна врата.

ЦСКА разчиташе предимно на битка и грешки и късметът им се усмихна. Центриране от фаул в наказателното поле предизвика разбъркване и в мелето нападател на "червените" отбеляза втори гол. "Нашите момчета опитаха да натиснат, но с поредица от нарушения, прекъсвания и жълти картони за бавене на играта футбол до края на мача почти не се игра", коментираха от Национал.