С10 души Лудогорец U17 направи нулево реми с Левски в София в мач от XVII кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 години. "Орлите" играха с 10 души от 40-та минута на срещата.

През първата част двубоят бе равностоен, но без голови ситуации пред двете врати. В 40-та минута Александър Маринов бе отстране от игра заради втори жълт картон.

През втората част разградчани бяха принудени да приемат играта в своята половина и разчитаха основно на контраатаки. Те действаха сигурно в отбрана и не позволиха на съперника да се възползва от численото си превъзходство. "Орлите" можеха да стигнат до попадение в последните минути на редовното време, но Наско Янев не успя да завърши хубав пробив на Константин Димитров по фланга.

През първото полувреме не изпълнихме по най-добрия начин тактическите задачи и със сигурност можеше да се представим по-добре. Останали с десет души на терена, през второто се мобилизирахме, като показахме дисцплинирана и добре организирана игра, коментира старши треньорът Емилиян Петров.  

Лудогорец U15 стигна само до равен при гостуването си на Левски в София, след като момчетата в зелено създадоха и пропуснаха куп добри ситуации за гол. Срещата бе от програмата на XVII кръг в първенството на Елитната юношеска група до 15 години.

Още в първите минути на двубоя Илиян Гатински излезе очи в очи с вратаря на домакините, но стражът успя да избие удара му. При добавката на Елисей Саров защитник на "сините" изби от голлинията. Добра възможност се откри и пред Максим Минков, но той не успя да стреля.

След почивката пробив на Боян Иванов по фланга завърши с добър удар, но втарят на Левски спаси. Калоян Божков стигна първи до топката и шутира, но отново бранител успя да изчисти от голлинията. Малко по-късно Димитър Мрънков удари гредата. След това на защитниците на столичани им се наложи да чистят за трети път от голлинията, а ударът бе на Елисей Саров.

Доволен съм от старанието и тактическата дисцплина. Направихме добри атаки и създадохме много ситуации за попадение. Разочарован съм само от резултата, защото при тази игра победата ни щеше да е заслужена, коментира старши треньорът Росен Маринов след последния съдийски сигнал.    

Лудогорец U13 спечели с 3:1 срещу Дунав в контрола, играна в Русе. Трите попадения за "орлетата" паднаха през първото полувреме. Резултата откри Симеон Симеонов. Разликата удвои Благонест Ничев, а третото попадение реализира Денислав Димитров. Домакините върнаха едно попадение в средата на втората част.

Лудогорец U14 спечели с 1:0 срещу Спартак  (Варна) в контрола. Мачът се игра в Морската столица. Единственото попадение реализира Калоян Георгиев в 50-та минута. Голът стана след хубава асистенция на Джем Андонов, извела стрелецът очи в очи със стража на домакините. През първото полувреме Джем Андонов удари греда, а Ястиян Георгиев не успя да порази целта от добра ситуация. През второто Радослав Колев пропусна очи в очи със стража на Спартак, а при добавката от упор не успя да прати топката в мрежата. На два пъти с гола от изгодни положения се размина и Васил Саватинов.