Локомотив (Пловдив) спечели турнира Кронос Къп за набор 2012. "Черно-белите" сразиха на финала Берое след изпълнение на дузпи. Иначе срещата завърши 0:0. В мача за третото място Ботев победи Хлапетата (Благоевград). Възпитаниците на треньора Андриан Чернев демонстрираха страхотна форма и спечелиха купата и първото място.

Общо 16 отбора от цяла България участваха в надпреварата в тази възрастова група. Черно-белите попаднаха в предварителна група заедно с отборите на Пирин, Марица и Арда (Кърджали), като без проблеми завършиха на първо място в нея. Последва четвъртфинал със Спартак (Варна), който бе драматично спечелен след изпълнения на дузпи. Ситуацията се повтори и на полуфинала с тима на Хлапета (Благоевград).

В спор за златото Локомотив се изправи срещу Берое. По познатата схема с наказателни удари черно-белите отново победиха и се окичиха със златните медали. Момчетата на Андриан Чернев допуснаха само едно попадение в редовното време във всичките си срещи.

 

По-нататък в класирането местата заемат Спартак (Вн), Пирин, Хасково, Шипка, Звездичка "Б", Марица. сръбският Метохия, Сините камъни, Тракия и т.н.