Доскорошният анализатор и помощник-треньор в щаба на първия тим на ФК ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, официално поема длъжността – старши треньор на дубъла на „червените“, съобщиха от клуба.

37-годишният специалист ще изведе състава още в първите тренировки на старта на зимната подготовка, като впоследствие за втория отбор на „армейците“ предстои подготвителен лагер в Поморие.

Рибарски се присъедини към ФК ЦСКА 1948 през пролетта преди края на сезон 2020/21, като е заемал постовете анализатор и помощник-треньор и е работил със старши треньори – Тодор Киселичков, Мирослав Миндев, Николай Киров и Любослав Пенев. Преди това бившият централен защитник трупа опит в школата на старозагорския „Берое“, където е бил наставник на юношески тимове, както и директор на академията на клуба.

Атанас Рибарски застава начело на ФК ЦСКА 1948 II след напускането на досегашния старши треньор на „червените“ Валентин Илиев. Голмайсторът от „Анфийлд“ изведе „армейците“ до първото място във Втора лига след края на есенния полусезон, като под негово ръководство „червените“ записаха десет победи, пет равенства и само две поражения и са лидери в шампионата с актив от 35 точки – с пет пред втория в класирането „Крумовград“.

Борислав Кьосев официално е новият старши треньор на третия отбор на ЦСКА, състезаващ се в Югозападната Трета лига.

През изминалия есенен полусезон Кьосев беше начело на Спортист (Своге) във Втора лига, като изведе състава до петото място в класирането с актив от 28 точки. Наставникът напусна Спортист след отпадането на отбора от Славия на 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

ЦСКА III понастоящем заема седмото място в Югозападната Трета лига с натрупани 17 точки след 17 изиграни двубоя.