„Берое“ U9 спечели Коледния турнир в Стара Загора, организиран от БФС. Отборът, воден от Стелиян Евтимов победи и в трите си срещи и заслужено грабна купата. Малките беройци се наложиха с 5:1 над „Траяна“, с 3:0 над „Казанлък“ и с 3:1 над „Хасково“. Освен това тимът бе отличен и с две индивидуални награди – Данес Баея за „Най-добър вратар“ и Александър Иванов за „Най-добър защитник“.

В други срещи:

  • Берое U12 – Славия U12 4:1
  • Берое U11 – Славия U11 5:1
  • Берое U10 – Тича (Варна) 6:1
  • Берое U10 – Бургас Спорт 0:2
  • Берое U9 (2) – Хасково 0:3
  • Берое U9 (2) – Розова долина 2:0

Традиционният Коледен турнир във Враца по „Футбол 5” за родени 2014 г. премина много интригуващо, след като три отбора събраха по равен брой точки /по една победа и по една загуба/ и класирането бе определено по допълнителните показатели. Така първи завърши Монтана, следван от Атлетик /Козлодуй/ и Ботев /Вр/. На четвърта позиция се нареди ДФК Видин.

Състезанието се проведе по системата „всеки срещу всеки” в закрития комплекс край стадиона. Благодарение на Кристиян Кръстев всички участници получиха пици и минерална вода за обяд.Традиционният турнир, който бе прекъснат за 2 години заради пандемията, събра куп родители и предизвика положителни емоции. Малчуганите усетиха удоволствието от играта на перфектния терен. И четирите отбора бяха наградени с купи, а всички състезатели с грамоти.

Състезанието организираха Областният съвет на БФС във Враца, президентът на Ботев /Вр/ Вангел Вангелов и Община Враца.

В награждаването се включиха председателят на ОС на БФС Милен Бельов, бившият треньор на Монтана – Атанас Джамбазки, представителите на Ботев /Вр/ – Краси Костов, Ивайло Димитров и Гергана Панова, които връчиха призовете на индивидуалните призьори.

Вратар №1 Калоян Зарков бе награден от Красимир Костов, голмайсторът Борис Градинаров от Гергана Панова, а най-полезният играч Денис Кисьовски от треньора на дубъла Ивайло Димитров.