Отборът на Спартак Пловдив, който се състезава в зоналната група U19, победи с 2:1 Сокол Марково в мач от редовния кръг на шампионата. Двубоят се изигра на стадион Тодор Диев. 

"Гладиаторите" играха в експериментален състав поради контузии на пет от основните футболисти. 

Още до 10- тата минута Спартак поведе с два гола чрез самостоятелни акции на Веселин Локов. Именно Локов бе принудително заменен в края на първата част поради неприятна контузия в глезена. През второто полувреме гостите от Марково върнаха едно попадение за крайното 2:1.

В предишния мач Спартак набор 2005 победи Арда Кърджали с 3:2. Двубоят се игра в Момчилград и бе част от редовния кръг на зоналното първенство U19 (2005/2004). Гладиаторите изиграха отлично първо полувреме,  осигурявайки си аванс от два гола чрез Тодор Тодоров и Стоян Костадинов. През второто полувреме домакините върнаха интригата, отбелязвайки две попадения. Така се стигнa до последната минута на мача, когато Веселин Локов вкара за крайното 2:3.  

В класирането на върха са три отбора - Ботев, Марица и Спартак с по 21 точки, като Ботев е с 2 мача по-малко, а Марица с един спрямо кючукпарижани.