Сепетмври записа две победи над Локомотив в турнира за Купата на БФС. Тимовете на Иван Гешев (старша възраст) и Младен Стоев ( младша възраст) ще бъдат сред 1/2 финалистите в турнира на пролет, а най-малките септемврийци от набор 2009 приключиха своето участие, след като бяха отстранени от Лудогорец Разград.

Отборът на Септември при набор 2005 година победи с 3:0 Локомотив Пловдив като гост. Попаденията отбелязаха Борислав Маринов на два пъти и Кубрат Йонашчъ. В първият 1/4 финал "септемврийци победиха с 2:0 у дома и с общ резултат 5:0 гледат напред към следващата фаза. 

Отборът на Септември при възраст 2007 година пък разгроми Локомотив Пловдив, също като гост. Столичани се наложиха с 6:1, като точни бяха Михаил Полендаков, Ангел Ганев, Александър Джамов, Дани Ластарджиев, Виктор Иванов и Виторио Шотев. Аксел Велев отбеляза почетното попадение за пловдивчани. "Септемврийци продължават напред с общ резултат 7:1, след като преди седмица записаха минимална победа у дома.

Децата на Септември от набор 2009 пък приключиха своето участие, след като отстъпиха в гостуването си на Лудогорец Разград с 4:0. В първият двубой победата бе за "септемврийци", но тя не бе достатъчна да се класират в следващата фаза.

Крайното 1:6 бе оформено в заключителните минути.