Лудогорец U14 срази с 4:0 Септември (София) в мача реванш от четвъртфиналите за Купата на БФС. Двубоят се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли". В столицата "орлите" отстъпиха с 0:1.

Момчетата на Милен Маринов заличиха преднината на съперника от първия мач още в 1-та минута. Калоян Георгиев отбеляза след разбъркване пред вратата на Септември. Преди попадението вратарят на гостите изби удар на играч в зелено, а секунди след това и бранител трябваше да чисти от голлинията. В 32-та минута Виктор Иванов вкара за 2:0, след центриране от фланга. При този резултат дойде почивката.

След подновяването на играта до класиката се стигна в 46-та минута. Джем Андонов реализира, след като се освободи елегатно от прекия си пазач. Асистенцията бе на Александър Николаев. Крайното 4:0 оформи отново Джем Андонов. Той нахлу на скорост, финтира бранител и изстреля истински снаряд от около 30 метра, който попадна в сглобката между двете греди.

Доволни сме, че за втори път успяваме да елиминираме съперник, след загуба в първия двубой. Това говори за характер. Днес, с изключение на един период от 10 - 15 минути след първия ни гол, доминирахме категорично на терена и заслужихме класирането си на полуфиналите на турнира, коментира старши треньорът Милен Маринов след последния съдийски сигнал.