"Марица" (2008) изигра най-добрия си мач през сезона и постигна победа с 5:3 над "Орлета" (Пазарджик). Момчетата на треньора Абип Конедарев заслужено постигнаха успех в 12 кръг в Регионална група U15 "А". Те показаха много красиви комбинации в мача. Първия гол падна след уникална триходова комбинация, като по учебних, завършена от Добромир Николов с бомбен удар от около 30 метра. Добромир Николов отбеляза два гола за победата, а по веднъж точни бяха Иван Кръстев и Калоян Симеонов. Гостите си отбелязаха и един автогол.

"Марица" е на 4-то място с 21 точки, като тимът няма допусната загуба до момента и е с 3 мача по-малко. На 27 ноември тимът гостува на "Юнайтед" (Пловдив).

В Регионална група U15 "Б" "Марица" допусна загуба с 4:2 от "Пловдив Сити". Момчетата на треньора Йордан Влашки играха през голама част от мача с човек по-малко. Атанас Узунов и Иван Кръстев реализираха головете за маричани.

С 28 точки "Марица" заема второ място в класирането, а в следващия кръг, на 27 ноември, "жълто-сините" са домакини на "Асеновец" в дербито на кръга.