Лидерът "Марица"-1 (2008) записа убедителна победа в срещата си от 15-ти кръг в Зоналната група U15. "Жълто-сините" стразиха "Орлета" (Пазарджик) с 5:0 на терена в село Костиево. Момчетата на треньора Димчо Беляков доминираха през целия мач и постигнаха пореден успех. Три гола отбеляза Димитър Кънчев, а по веднъж се разписаха Хасан Байрям и Антоан Сиромашки. Видео от головете можете да видите в коментарите

"Марица"-1 (2008) е лидер в класирането с актив от 36 точки, на точка пред "Спартак", който е с мач повече. На 25 ноември от 16 часа маричани гостуват на ФА "Пловдив".

"Марица"-2 (2009) допусна загуба с 2:3 от "Сливен" в среща от 15-ти кръг в Зоналната група U15. Срещата се игра на терена в село Войсил.

Маричани започнаха добре мача, като още в началото, Валентин Маринов проби и намери Стоил Кичуков, но нападателят се размина с топката. В ответната атака гостите стигнаха до корнер и след несъобразителна игра на защитата на пловдивчани "Сливен" поведе в 6-тата минута. Гостите домонираха в тези минути. Десет минути преди края на полувремето сливналии удвоиха след центриране. В самия край на полувремето момчетата на треньора Иван Михайлов успяха да намалят на 1:2 с гол на Петьо Клявков. Маричани се опитаха да стигнат до изравнителен гол през втората част, но гостите се възползаха от пространствата и при една конта отбелязаха за 1:3. "Жълто-сините" не се отказаха и при една от ситуациите се стигна до чудесен удар на Любомир Томов, но вратарят спаси. При следващата атака Патрик Койрушки изведе Петьо Клявков, който върна към Даниел Велков. Велков намали на 2:3 и върна пловдивчани в мача. Малко преди края на мача Патрик Койрушки си пое чудесно топката, надбяга защитата на "Сливен" и стреля, но топката бе избита от защитник на гостите в последния момент, като това бе и последния шанс за гол в мача.

"Марица" заема 11-то място с 20 точки, а в следващия кръг тимът гостува на "Орлета" (Пазарджик).