Отборите на Национал записаха победа и равен срещу връстниците си от Септември в днешните мачове от Елитните юношески групи. Ето и подробностите:

 Национал (U17) - Септември (U17) 3:0 (0:0)

  • [1]:0 Йоан Янев 65'
  • [2]:0 Йоан Янев 70'
  • [3]:0 Боян Рангелов 87'

РЕПОРТАЖ | Отборът на Национал (U17) постигна чудесна победа с 3:0 над Септември (U17). Момчетата на Станислав Симов и Николай Христов изиграха отличен тактически мач, защитаваха се умело, изграждаха търпеливо и използваха възможностите си безкомпромисно. Първото полувреме се игра при силен дъжд и вятър. В здравата битка имаше по една опасна ситуация пред двете врати. След почивката дъждът спря и отборите продължиха да се надиграват при по-добри условия. Национал нанесе удара си в средата на втората част с два бързи гола на Йоан Янев. Централният нападател оползотвори по най-добрия начин асистенции на Боян Рангелов и Деян Ненков. Съперникът опита да се върне в мача, но халфовете и защитниците на Национал не позволиха сериозни опасности пред вратата им. В края на мача Йоан Янев изведе Боян Рангелов на чиста позиция и дясното ни крило вкара за 3:0. 

...

 Национал (U15) - Септември (U15) 1:1 (0:1)

  • 1:[1] Кристиян Горянов 44'

РЕПОРТАЖ | Нционал проспа първото полувреме, което започна с пропуск на Виктор Илиев. След това гостите имаха две опасни ситуации. При първата поведоха с 1:0 след контра, а при втората пропуснаха. В последните минути капитанът ни Кристиян Горянов изпълни много добър пряк свободен удар, при който вратарят на гостите изби в корнер влизащата до гредата топка.

През второто полувреме момчетата на Владимир Лилов и Станислав Катранков се разиграха и натиснаха съперника в неговата половина. Логично така те и създадоха няколко опасни ситуации, от които три чисти. При една от тях Горянов преодоля 4-5 противникови играчи и нахлу в пеналта. Всички очакваха той да подаде на някой от тримата ни нападатели пред вратата и той се възползва от това колебание на защитниците, стреляйки по диагонала за 1:1. През втората част гостите достигнаха до две опасни ситуации - при дълга топка и след корнер.

Този път нямаше късни драми и гол в последната минута и срещата завърши с равенство. 

В последния кръг от тази футболна есен отборите на Национал гостуват на връстниците си от Берое в Стара Загора.