"Марица" U19 победи убедително с 1:5 "Верея" в отложен мач от първенството в Зоналната група U19, който се игра в сряда на стадиона в старозагорския квартал "Кольо Ганчев". Момчетата на треньора Красимир Иванов заслужено победиха, като успехът можеше да бъде и по-резултатен, но пловдивчани направиха и доста пропуски. Георги Вълков, Сали Садъков, Виктор Димитров, Недялко Вукадинов и Джошуа Харис отбелязаха попаденията за "жълто-сините".

С 18 точки от 7 мача (6 победи и 1 загуба) "Марица" заема втората позиция, на 3 точки зад водача "Ботев". На 19 ноември маричани са домакини на "Металик" (Сопот). Мачът е от 10:30 сутринта във Войсил.

"Марица" постигна заслужена победа с 5:0 при домакинството си на "Лидер" (Пловдив) в отложен мач от шампионата в Зонална група U17, игран в сряда на стадион "Пловдив". Момчетата на треньора Тенислав Иванов продължават с доброто си представяне през сезона, записвайки резултатен успех. Ангел Тосев, Виктор Гергов и Илиан Пиронков отбелязаха головете, а гостите си отбелязаха два автогола при голови ситуации пред тяхната врата.

Така "Марица" излезе начело в класирането с 33 точки, пред "Ботев" с 31 и мач по-малко. В следващия кръг "жълто-сините" почиват по програма, а на 22 ноември, от 13 часа, на ст."Пловдив" "Марица" е домакин на "Звезденбург" (Бургас) в друг отложен мач.