Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес сподели мнението си след нулевото равенство със Септември от 18-ия кръг на efbet Лига. Наставникът заяви, че неговият отбор трябва да вкарва, за да побеждава, и за пореден път изрази пълната си подкрепа към футболистите.

"Не мога да кажа, че днес ни покри късмета. Трябва да работиш за него, трябва да го търсиш. Нашият отбор имаше ситуации, в които натисна, но не успяхме да вкараме гол. Ние имахме шансове, те също, но накрая, за съжаление, завършихме 0:0. 

Не съм доволен от резултата, защото трябва да постигаме по-добри резултати и да играем по-добре. След последния мач дойде голямо напрежение, защото играем вкъщи срещу директен съперник и трябваше да спечелим трите точки. Ще се борим докрай със зъби и нокти и ще направим всичко възможно този отбор хем да играе по-добре, хем да побеждава. 

Имахме немалко ситуации, но трябва да ги превърнем в голове. Отборът имаше един период, в който играеше по-добре от противника, но не успяхме да вкараме. Това е проблем. Когато не вкарваш, не можеш да побеждаваш. 

Виждам прогрес в отбора. Не беше най-силният ни мач, но вдигаме главите и продължаваме напред. Не мисля, че успяхме да се реваншираме на феновете, но има още доста кръгове, в които да се докажем. Те имат право да изискват, а ние сме длъжни да слушаме и да продължаваме напред. Отборът има потенциал, вярвам в тези състезатели", каза Моралес.