Ботев (Враца) и ЦСКА - София се изправят един срещу друг в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев" е от 16:45 ч. и ще бъде ръководен от Васимир Ел-Хатиб.

"Червените" влизат с настроение в срещата, след като през седмицата спечелиха трудното си гостуване на Ботев (Пловдив) с 1:0. Това бе и първият мач от серията от 4 поредни шампионатни визити за тима на Саша Илич. 

Врачани са на обратния полюс, след като вече над един месец не познават вкуса на успеха и към момента се намират в опасната зона на класирането. За последно "зелените" се наложиха над Хебър (2:0) в повторния дебют на Даниел Моралес начело на отбора.

ЦСКА - София стана първият тим с двуцифрен брой победи от началото на сезона в елита. Столичани ще искат да увеличат преднината си на върха, а моментът за тях е много подходящ, тъй като ще срещнат традиционно един от най-удобните съперници.

Саша Илич няма да може да разчита на наказания Амос Юга, както и на контузените Асен Дончев и Дауда Бамба. Очаква се сръбският специалист да заложи на двама от героите срещу Ботев (Пловдив) - Марселино Кареасо и Дюкенс Назон от първата минута днес.

Треньорът на Ботев (Враца) не се притеснява от негативната статистика срещу "червените" и изрази надежда, че може да я наруши. Той няма сериозни кадрови проблеми и ще заложи на оптимален състав в търсенето на точка или три срещу ЦСКА - София.

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни състави:

БОТЕВ (ВРАЦА): Костов, Мендоса, Фераресо, Меси, Рапнуи, Георгиев, Валбуена, Ивайлов, Да Силва, Генов, Переа

ЦСКА - СОФИЯ: Бусато, Матай, Кох, Петров, Турицов, Де Нойер, Вион, Линдсет, Гарсес, Кареасо, Назон

СЪДИЯ: Васимир Ел-Хатиб 
СТАДИОН: "Христо Ботев", Враца 
НАЧАЛО: 16:45 часа