Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след тежката загуба на своя тим от Ботев (Пловдив). Врачани отстъпиха с 0:6 като гости, а старши треньорът остана крайно разочарован от този неуспех.

“Да ви кажа честно не мога да се оправам за тази загуба. През този живот съм имал много загуби и като състезател, и като треньор, но много ме боли от начина, по който паднахме. Дължим извинения на целия град. Когато не влизаш фокусиран в мача, не влизаш подготвен, допускаш грешки. Днес, както с ЦСКА, допуснахме много и тези грешки се наказват. Слаб мач, противникът бе доста по-добър нас, по-фокусиран и допуснахме много лоша загуба.

Аз си поемам цялата отговорност, но тук не става въпрос само за моята отговорност, а всеки да поеме такава. Идва следващият мач в нашия дом и ние трбява да побеждаваме и да показваме различно поведение. Надявам се играчите да вземат поука. Ние правим анализи, но те излизат на терена. Мисля, че ще се изправят на крака тази седмица, надявам се за следващия мач да са готови”, заяви Моралес.