Две разгромни победи записаха отборите на Септември София в турнира за купа БФС при юноши младша възраст и деца, като продължават напред към 1/4 финалите на надпреварата.

Играчите на Младен Стоев разбиха Етър Велико Търново като гост, при родените 2007 година. В първият двубой септемврийци загубиха у дома с 0:1, а днес показаха, че са по - добрият отбор и победиха с 7:0 домакините. Ангел Ганев и Александър Джамов отбелязаха по две попадения, Димитър Василев, Даниел Ластарджиев и страхотен гол на Димитър Челебиев оформиха крайния резултат.

Играчите на Ясен Даскалов не оставиха никакви шансове на Берое Стара Загора и подобно на гостуването си, днес отново се наложиха с 5:0 над своя съперник, при децата, родени 2009 година. Головете отбелязаха Деян Буаказ, Николай Попов, Виктор Добрев, Калоян Деянски и Денислав Георгиев, като с общ резултат 10:0 се класират в следващата фаза.

Утре, своя мач - реванш срещу Спартак Пловдив, ще изиграе и отборът на Септември при юноши старша възраст! В първият двубой, възпитаниците на Иван Гешев се наложиха като гости с резултат 8:2.