Септември и Локомотив (Пловдив) завършиха 2:2 в среща от 12-ия кръг на Елитната група до 17 години. Срещата започна с домакински натиск и в 10-ата минута удар с глава на Петър Миленов бе спасен от стража на Локомотив. 

В 28-мата минута хубав пробив на Михаил Полендаков завърши с нарушение в наказателното поле, а Валентин Доцев откри от отсъдената дузпа. Гостите изравниха само 5 минути по-късно, след като Аксел Велев проби отляво и центрира, а Иван Кръстев изравни. 

"Смърфовете" можеха да се оттеглят с гол преднина на почивката, но Денислав Аргиров пропусна да реализира добра контраатака. Втората част започна отново с домакинско предимство. Малко след като измина час игра Септември отново поведе с гол на Петър Миленов, който засече с глава центриране на Александър Панайотов. 

120 секунди по-късно Михаил Полендаков нацели напречната греда на Локомотив. 15 минути преди края Аксел Велев се възпозлва от грешка и изравни резултата. 

Домакините бяха близо до победно попадение в края на мача, но удар на Петър Миленов срещна гредата и срещата завърши 2:2.

Септември и Локомотив (Пловдив) с нулево реми в мач с девет жълти и един червен картон. Срещата бе от 12-ия кръг на Елитната група до 15 години. Първата част започна с много битка и малко положения пред двете врати.През второто полувреме двубоят се изостри. Първо топката срещна гредата на Локо след центриране отляво на Денислав Рахнев, а "смърфовете" отговориха с положение на капитана си Никола Ставрев. Той стреля добре с глава, но вратарят на Септември Иван Кехайов спаси. 

В края на срещата се стигна до втори жълт картон на Теодор Танев от Септември, след спречкване с Данило Терасенко от Локомотив.

източник и снимки: Спортал