Отборите на "Марица" от набори 2008 и 2009, участващи в Регионалните групи U15, постигнаха победа и равенство в мачовете си през уикенда.

"Марица", набор 2009, победи с 3:0 ФА "Спартак" (Пловдив) в мач от 11 кръг на шампионата в Регионална група U15 "Б", игран на стадиона в село Оризари (на снимката). В този мач момчетата на треньора Йордан Влашки бяха водени от друг треньор от "жълто-синята" школа - Тенислав Иванов. Димитър Каралилов отбеляза две попадение, а веднъж точен бе Димитър Зиновиев.

В предишните си два мача тимът победи с 10:0 "Шипка" (Асеновград) и със 7:0 "Юнайтед" (Пловдив).

"Марица" има 25 точки в актива си и дели първото място с тима на "Хасково". В следващия кръг "жълто-сините" са домакини на ФА "Пловдив", а срещата е на 13 ноември от 10 часа.

В Регионалната група U15 "А" "Марица", набор 2008, завърши наравно 1:1 с "Чавдар" (Пловдив). Мачът бе от 10 кръг и се игра на стадион "Пловдив". Маричани бяха по-активни през първото полувреме, като гостите имаха само една ситуация, при която след много красива комбинация излезнаха сами срещу вратаря Димитър Дечев, но той спаси. Момчил Пецов пропиля няколко положения пред противниковата вратата. При нелепа ситуация Георги Цонков получи червен картон и "жълто-сините" останаха с човек по-малко на терена. Това се отрази на играта и 5 минути по-късно те допуснаха гол. Шест минути преди края на мача с много красива атака, като по учебник, Стефан Терзиев с още по-красиво изпълнение прехвърли вратаря и изравни.

"Марица" е с 14 точки и 3 мача по-малко, като заема място в средата на таблицата. На 13 ноември маричани гостуват на "Металик" (Сопот).