"Марица" (2008) завърши наравно 1:1 срещу "Берое" в шампионатен мач от 11 кръг в Зоналната група U15 (на снимките). Срещата се игра на терена в село Костиево. Гостите поведоха с гол от далечна дистанция. Димитър Кънчев изравни, а до края на мача "жълто-сините" имаха още доста възможности за гол, но не успяха да се възползват от тях и срещата завърши наравно.

"Марица" остава водач в класирането с 28 точки, като продължава да няма загуба до момента. Тимът има само точка преднина пред втория "Ботев". На 5 ноември момчетата на треньора Димчо Беляков гостуват на "Локомотив" (Пловдив).

Другият отбор на "Марица" в тази група, набор 2009, допусна загуба с 1:2 от "Кронос" (Пловдив) на терена край хотел "Марково". Попадението за маричани отбеляза Алекс Богданов след асистенция на Патрик Койрушки. Момчетата на Иван Михайлов делят 9-то място с "Черноморец" с по 16 точки. В следващия кръг тимът гостува на "Берое" на 5 ноември.

В Зоналната група U17 "Марица" загуби от "Берое" с 1:3. Срещата бе от 11 кръг на шампионата. Пловдивчани започнаха много добре мача и поведоха в 10-та минута с гол на Симеон Сираков. Последваха ошя няколко добри атаки за момчетата на треньора Тенислав Иванов. Гостите обаче успяха да изравнят при една бърза контра. "Жълто-сините" продължиха да са по-настоятелни и да търсят нов гол, но "Берое" показа доста грамотна игра в защита. След добре изградена атака и пас зад гърба на защитата "зелените" поведоха с 1:2, като така завърши полувремето. През второто полувреме "Марица" доминираше тотално, но сериозни пропуски и малшанс ги лишиха от гол. В последната минута на мача, след като маричани хвърлиха всичко в предни позиции, "Берое" стигна до трети гол след бърза контра.

"Марица" U17 продължава да заема втората позиция в класирането с 24 точки пред ФА "Пловдив" и "Локомотив" съответно с 23 и 22 точки. Лидер е "Ботев" с 28. На 5 ноември "Марица" гостува на "Локомотив".

Гостуването на "Марица" U19 на "Верея" бе отложено. Отложени бяха и срещите на отборите на "Марица" в Регионална група U15 "А", Регионална група U15 "Б", както и при децата, набор 2010.