Лудогорец U17 подчини с 1:0 Славия в мач от XI кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли". На два пъти  гредите помогнаха на "белите" да си тръгнат от Разград само с гол пасив.

Единственото попадение в срещата отбеляза Джанер Садетинов в 5-та минута. Голът падна след центриране от корнер на Симеон Шишков. В края на първото полувреме Константин Димитров проби по фланга и намери Кристиян Николов около точката на дузпата. Последва силен удар, който разтърси напречната греда. 

През второто полувреме най-чистото положение се откри пред Александър Ангелов, който дриблира сам в полето на съперника и стреля. Отново горната греда обаче помогна на гостите да не получат попадение.

Играхме по-добре от съперника в големи периоди от срещата. Имахме превъзходство и през двете полувремена. Създадохме още няколко добри положения за гол, които нямахме шанс да влязат. Отборът се представи добре, коментира старши треньорът Емилиян Петров след последния съдийски сигнал.  

удогорец U15 спечели с класическото 3:0 мача си със Славия от програмата на XI кръг на първенството в Елитната юношеска група до 15 години. Срещата се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Още в 3-та минута Илиян Гатински бе повален в наказателното поле от бранител на гостите и реферът посочи бялата точка. Минута по-късно Калоян Божков изпълни точно дузпата и "орлите" поведоха с 1:0. При този резултат завърши първото полувреме.

След почивката Илиян Гатински отбеляза за 2:0 в 58-та минута. Крайното 3:0 оформи Максим Минков в 64-та минута.

Доволни сме от победата и изразителния резултат. Имаме обаче забележки към играта на отбора. Трябва да се подобряваме в много отношения и да вдигаме още нивото, коментира старши треньорът Росен Маринов след последния съдийски сигнал.  

удогорец III постигна разгромна победа с 4:0 над Рилци (Добрич) в мач от XI кръг на първенството в Североизточна Трета лига. Двубоят се игра на стадион "Гнездо на орли".

Талантите на Шампионите откриха в 31-та минута, след красиво попадение на Димитър Иванов, който прехвърли технично излезлият напред вратар на гостите. Първото полувреме завърши без повече отбелязани голове.

През второто Никола Георгиев удвои преднината с удар от фланга в 53-та минута. Три минути по-късно Йоан Йорданов отбеляза за 3:0. "Орлите" направиха отлична контраатака, а последния пас даде Николай Николов. Две минути преди края на редовното време Йоан Йорданов прати топката в мрежата за втория си гол в двубоя и за крайното 4:0. Асистенцията отново бе на Николай Николов.

Рилци ни затрудниха в началото на срещата, защото играха много затворено. Опитвахме са намираме пространства в сгъстената им защита и е радващо, че успяхме да отбележим цели четири гола. През втората част създадохме още няколко изгодни ситуации за попадение, но не успяхме да ги завършим точно, коментира старши треньорът Захари Сираков след последния съдийски сигнал.