Отборът на Локомотив (Пловдив) до 17 години постигна победа при гостуването си на Национал (София). “Черно-белите” надвиха “зелените” с 1:0 на терените на НСА.

През първата част възпитаниците на Васил Гърков можеха да открият чрез Виан Станков, домакините също имаха шанс за попадение.

Второто полувреме двата отбора вдигнаха оборотите. В 55-ата минута Локомотив реализира единственото попадение в срещата, което бе дело на влезлия като резерва Аксел Велев. Национал потърси изравняване, като при една от ситуациите “зелените” претендираха, че топката е преминала голлинията на вратата на Локомотив, но тези искания не бяха уважени от реферите. В последните минути на срещата Деян Ненков от Национал бе изгонен.

Локомотив е на 10-ата позиция в класирането на Елитната група с актив от 10 точки.

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 15 години загуби гостуването си на Национал в София. “Зелените” се наложиха с 2:0 над “черно-белите”.

През първото полувреме голове не паднаха и двата отбора се оттеглиха на почивка при 0:0.

Втората част започна с натиск на Национал и в 40-ата минута столичани поведоха. Виктор Илиев откри резултата за 1:0. Последва много битка на терена, а чистите положения липсваха. В 70-ата минута Горянов оформи крайното 2:0. За Локомотив най-чистото положение се откри пред Виктор Караджов.