Феновете на Черно море и Спартак Варна създадоха напрежение преди началото на двубоя от Североизточната Трета лига, който противопостави дублиращите отбори на двата тима, а на стадиона присъстваха над 1500 зрители. Според колегите от Vsport.bg има пострадал полицай, който е със счупен крак и откаран в болница.

Срещата първоначално бе планирана за 16 часа, но около 20 минути преди началото на мача двете агитки успяха да преодолеят оградите на стадион "Тича" и се изправиха една срещу друга на самия терен. Бързата намеса на полицията обаче предотврати инциденти и до бой не се стигна.

Няколко минути ултрасите стояха на терена едни срещу други заобградени с полиция и в крайна сметка заеха места по трибуните. Въпреки това обаче мачът са забави и започна с час и 16 минути закъснение, тъй като се изчакваше още полицейски подкрепления.

Домакините от Черно море успяха да поведат в резултата с 2:0. Те отбелязаха първо в началото на мача. Още в 10-ата минута Фернандес подаде към Марин Петков, който реализира. В 60-ата минута Черно море реализира втори гол. Алекс Фернандес със страхотен удар извън наказателното поле матира Стефан Петков за 2:0. В 72-рата мнута Георги Бабалиев с удар от около 25 метра вкара за 2:1.

След края на двубоя феновете на Черно море изпратиха младите футболисти с аплодисменти, а победата се превърна в празник за домакините.

С тази победа Черно море II събра 15 точки и заема четвърто място в класирането. За Спартак II остава 9-тото място със 7 точки.