Отборът на "Марица" постигна пета поредна победа в Зоналната група U15 и е лидер в класирането. В събота възпитаниците на треньора Димчо Беляков от набор 2008 победиха с 2:0 "Спартак"-2 и записаха пети успех от началото на сезона. Божидар Христев и Георги Петков се разписаха за "жълто-сините", които доминираха на терена.

"Марица" е с пълен актив от 15 точки и е едноличен лидер в класирането. В следващия кръг съставът гостува на ФА "Пловдив"-2, а срещата е на 30 септември.

Другият тим на "Марица" в групата, набор 2009, претърпя поражение с 0:2 от с година по-големите състезатели на "Арда". Момчетата на треньора Иван Михайлов са 15-ти с 3 точки, а в следващия кръг гостуват на "Спартак"-2, на 1 октомври.

"Марица" постигна убедителна победа с 1:5 при гостуването си на "Сокол" (Марково) в среща от 4 кръг в Регионалната група U17 (на снимките). Момчетата на треньора Димчо Беляков от набор 2007 не оставиха съмнение в превъзходството си и записаха резултатен успех. С хеттрик в този мач се отличи Георги Копривленски, а Константин Клявков отбеляза два гола.

С актив от 9 точки "Марица" заема втората позиция във временното класиране заедно с тима на "Асеновец". На 2 октомври от 10:30 часа "жълто-сините" са домакини на "Тракия" (Стамболийски) на терена в село Костиево.

Победа записа и тимът на "Марица", състезаващ се в Регионалната група U15 "А". Възпитаниците на треньора Абип Конедарев победиха с 2:4 "Хебър" при гостуването си в Пазарджик. Алекс Богданов отбеляза два гола, като единият бе изключително красив - от центъра на терена. Георги Цонков бе точен от пряк свободен удар, Добромир Николов също реализира едно попадение за успеха на маричани.

С два мача по-малко "Марица" заема 7-то място с 4 точки, а в следващия кръг тимът е домакин на "Реал"-1 (Пловдив). Срещата е на 1 октомври от 9 часа на стадион "Пловдив"