Аналитичното предаване за еврофейски футбол на Sportal TV “Контра” се завръща със специален петъчен епизод, посветен на най-интересните предстоящи мачове от Лигата на нациите. 

Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров са в компанията на коментатора от “Макс спорт” Петьо Борисов, за да обобщат предстоящата отговорна задача пред Англия да запази елитния си статут в турнира.

“Трите лъва” не се представят убедително до момента в надпреварата, а ще се изправят последователно като гости на Италия, след което ще приемат Германия на “Уембли”. 

Подготвени ли са играчите на Гарет Саутгейт да убедят привържениците си, че са сред фаворитите на Мондиал 2022? Ще видим ли новобранци на терена и нова схема на игра, която да провокира повече попадения в противниковите врати?

Италия - Англия и Англия - Германия ще определят не само победителя в групата, но и кой ще трябва да приеме горчивото изпадане в по-долна дивизия. Засега “Трите лъва” са на последното място, но две силни представяния срещу другите суперсили ще им запазят елитния статут.

Испания приема Швейцария в търсене на безпроблемна победа, тъй като “часовникарите” досега са разочарованието на турнира. Откъде ще дойдат головете за Ла Фурия, след като липсата на изявен реализатор е компенсирана от атакуващия и разнообразен стил на Луис Енрике?

Франция гостува на Дания с мисъл да запази мястото си в първа дивизия на Лигата на нациите. Ще се развихрят ли звездите на “петлите” срещу домакините, които пък ще се борят за класиране на полуфиналите в турнира?

Гледайте "Контра"!