Отборите от школата на „Марица“ имат нова екипировка и тренировъчни пособия, съобщиха от клуба: "Клубът продължава да подобрява условията в школата и периодично да обновява екипировката, както и използваните пособия. Всички деца и юноши, които имат нужда от нова тренировъчна екипировка, ще получат такъв комплект, благодарение на партньорите ни от „Лайт Газ“ ООД.

Клубът е осигурил тренировъчни пособия за всички набори в школата. Те са закупени благодарение на всички спонсори на клуба и вече се използват от момчетата в школата на „Марица“.

Юношите и децата, които се състезават в Зоналните и Регионалните групи и имаха нужда от подмяна на екипите си за официални срещи, получиха нови. Екипите са с марката H8S и са осигурени от най-успелия български футболист за всички времена Христо Стоичков, който е юноша на „Марица“ и от Атанас Узунов, който също е юноша на клуба и бивш треньор в школата. Идеята е всички набори, играещи Футбол11, постепенно да заменят екипировката си с нова от марката H8S.

ПФК Марица 1921 Пловдив полага всички усилия за подобряване на условията в ДЮШ с безценната помощ на спонсорите и партньорите на клуба. Изказваме благодарност на всички тях! Вашата безрезервна подкрепа и щедрост носи радост на децата и топли техните сърца! Стъпка по стъпка, заедно, ще успеем да върнем водещото място на школата на „Марица“, което тя заемаше десетилетия наред. Няма да спрем да се борим! Ние сме „Марица“! Ние сбъдваме мечти!"