Иван Кочев

Иван Кочев явно не може да стои далеч от футбола и помага в свободното си време в третодивизионния „Борислав“ (Първомай), научи PlovdivDerby.com.

Той удря рамо на добрия си приятел Иван Добревски, който води първомайци. „Проблем“ за футболистите са се оказали обаче водените от Кочев тренировки. Състезателите на „Борислав“, а и почти всички в Трета лига, са аматьори, а част от тях работят, като за тях футболът е страст и хоби. Професионалните тренировки на Кочев се оказват доста сериозно предизивкателство за играчите от първомайския клуб, а с първите две тренировки той направо им е  „стопил лагерите“, оплакват се ритнитопковци по пловдивските кафенета. На шега половината от футболистите са заявили, че може да напуснат, тъй като смятат, че налаганото темпо е твърде високо и не отговаря на техните възможности.

Иван Кочев добре познава част от футболистите на Първомай, който са минали през школата на Ботев Пд. За момента екипа Киров – Кочев все още не е започнал работа след освобождаването им от канарчетата.