ЦСКА - София е имал апетити и към друг млад български флангови футболист освен Симеон Александров. Преди няколко месеца отговорни фактори от "Армията" са влезли в контакт относно евентуално привличане на крилото на Ботев (Враца) Мирослав Маринов, пише "Тема Спорт". 

18-годишният играч записа дебюта си в елита, когато бе едва на 16, а през миналия сезон се утвърди в състава на зелените и изигра 19 двубоя, в които се разписа 3 пъти. През настоящата кампания пък вече има 8 участия и едно попадение. 

ЦСКА - София е провел разговори за крилото от Ботев (Враца), но в крайна сметка клубът е предпочел на този етап да не предприема действия по привличането му. Маринов попада в радара на много западноевропейски отбори, като наскоро до България, за да го наблюдават на живо, пътуваха скаути на втородивизионния италиански Тернана и нидерландския гранд Фейенорд. 

От Апенините дори бяха изпратили конкретна оферта за правата на футболиста, но също не успяха да затворят сделката успешно. Очаква се развитие около бъдещето на таланта да има през зимата.