Йончо Арсов е новият директор на Детско-юношеската школа на „Левски“, а доц. Емил Атанасов заема длъжността „Главен методист“. Днес двамата бяха представени от изпълнителният директор на клуба Павел Колев пред треньорите работещи в „синята“ школа, информират от клуба.

Йончо Арсов е роден на 3 декември 1976 година и е внук на легендата на „Левски“ Йончо Арсов-старши. Завършва магистратура „Политически науки“ в университета в Бон (Германия). От 2005 г. до 2012 г. придобива треньорски лиценз PRO в Германия. Треньорската си кариера стартира през януари 2009 година като асистент в “Черноморец“ (Бургас). Следват периоди като асистент-треньор в „Хайдук“ (Сплит), „Вакер Бургхаузен“ (Германия), „Дуисбург“ (Германия) и националния отбор на България.

Емил Атанасов е роден на 11 август 1978 година. Завършва висшето си образование в Националната спортна академия „Васил Левски“, специалност „Треньор по футбол“. От 2005 година е редовен участник в образователни програми на UEFA в Норвегия, Чехия, Шотландия, Холандия, Белгия, Дания и Франция. От 2004 г. до 2011 г. е лектор към Треньорската школа в България. От 2016 година е доцент по футбол в НСА „Васил Левски“.