Малчуганите от набор 2011 на Хебър правят силно представяне на международния турнир по футбол 5 „Black Sea Cup Nesebar 2019".

Хебърчетата попаднаха в група с отборите на Бургас Спорт, Локомотив (Сф), Звездичка 2 (Бургас), Черноморск (Украйна) и Жунирол Чешиньол (Молдова).

В първия мач срещу Локомотив (София) момчетата на Недко Минчев загубиха с 3:2, като „железничарите" стигнаха до победата в последната минута. Звездичка 2 (Бургас) също победи пазаржиклиичетата с 2:1. Интересен факт е, че и в двата мача Хебър повеждаха, но умората от изминалия сезон и най-вече пропуските пред вратата на противникът не им позволиха да спечелят поне точка. Победата срещу Жунирол (Молдова) с 2:1 беше трудна, но сладка като и двата гола отбеляза Стилиян Костов. Последва нова победа този път с класическото 3:0 над украинчетата от Черноморск, а головете бяха дело на Стилиян Костов, който пак вкара 2 пъти и един на Ангел Костов . В последния си мач, който се оказа без значение за класирането в групата „зелените" загубиха с 8:1, но в игра бяха пуснати децата с по-малко минути в турнира за да се насладят и те на емоциите. Хебър завърши на четвърто място в групата си и все още очаква резултатите от другите срещи за да разбере дали ще продължи напред.