Отборът на “Марица” победи “Сокол” (Марково) с 3:2 в мач от последния кръг в Зоналната група до 15 години (2004), игран в събота на стадиона в квартал “Кършияка”. Маричани бяха по-добрият отбор на терена и заслужено стигнаха до успеха, пропускайки още доста положения.

Никола Кондарев отбеляза два гола в този мач, а третото попадение за ”Марица” бе дело на Петър Банков. Между тях гостите вкараха едно попадение, а в края на срещата намалиха на 3:2, като това се оказа и крайният резултат.

“Марица” завършва на 5-то място в крайното класиране с актив от 38 точки. Някои отбори имат да играят отложени мачове, но те няма как да променят класирането на маричани. Интригата в групата е около първото място, за което се борят “Спартак” и “Ботев”, като и двата състава имат отложени двубои. Възпитаниците на Христо Фурджев постигнаха 11 победи и 5 равенства (голова разлика 39:26), като допуснаха 6 загуби, някои от тях от доста по-посредствени отбори. Именно на това се дължи фактът, че “жълто-сините” не са в челната тройка. Въпреки това отборът показа добри игри в много от мачовете си и има потенциал за по-добри резултати.

Отборът ще продължи да тренира до края на месец юни, когато ще бъде разпуснат във лятна ваканция.